en vanlig tisdagskväll på djupet

Döden klär dig och det vet du, du som är så medveten. Men du är inte som andra. Du kan spela schack, men gillar det inte. Istället spelar du alfapet med döden och förlorar med flit. Varje ord du lägger är mer trotsigt än det tidigare. LIK. Inte ger det mycket poäng, men döden imponeras av din obefintliga rädsla för ordens mening. Att imponera på döden smeker din självkärhet likt siden och du bestämmer dig för att utmana ödet ytterligare, genom att se döden i ögonen. Gemene man hade inte sett något förutom det utblåsta vaxljusets förruttnelse, men du, du ser något helt annat. I dödens djupa ögon ser du inspirationen. Det som skulle släckt vem som helst, tänder istället något inom dig och du lägger på nytt, den här gången startens antites. BORTGÅNG. Ordet generar helt klart lite mer poäng än du väntat dig och ledningen är din. 

Antingen fuskar döden, eller så lyckas han få samma bokstäver på nytt. DUNK. Och en gång till. DUNK. Döden hör ljudet av dina hjärtslag och lägger ut dem på brädet. Det döden inte vet är att ditt hjärta dunkar i ultrarapid av upphetsning, inte av skräck. Plötsligt yttrar sig döden och du blir stel. "Som du vet är jag djävulens skatteindrivare. Och han har inget otalt med dig, din obetydliga hög av köttslamsor. Förstå att det här enbart är något jag gör för att fördriva min fritid. Du hade aldrig en chans att vinna, hur gärna jag än skulle ta med dig. Precis som djävulen så känt yttrat, så faller jag på delen 'av den kraft vars lott är: alltid vilja ont och alltid verkar gott.' Se så. Gå iväg och lev med dig. På återseende." Chockad och med besvikelse lever du.

innan skräck och avsky


arton och dödlig ångrar ingenting

En skrivmaskin och en liten, liten flaska vin, en överraskning av fint folk och grattiskramar som skulle ha stoppat gemene mans dolk, ja dessa är bara några få ting tisdgen den tjugotredje augusti, min födelsedag numero arton hade att bjuda på. Jag ser fram emot resten av veckan snarare än resten av framtiden. Tack alla. Kyss

sanningen

"Det är inte titlar som gör män ärorika, det är män som gör titlar ärorika"
- Machiavelli

Jag har tagit mig an en fri översättning av citatet till svenska (förvånande att ett sådant här fantastiskt inte finns översatt) bara för att bevisa hur mycket jag håller med om det.

dead man's bones - lose your soul


En kista för två, två kistor för en

Alldeles för länge
gick jag och släpa'
min själ i marken

Ständigt sökande
efter konkreta och
elektriska kickar

Medan jag låtsades
att min kropp var
något av värde

Och skrattade åt
själsmasturbatörer
delades jag i två

det händer


För att bete sig måste man träna

Om jag kunde rita serier skulle jag göra det och visa dem här. Men nu kan jag inte det. Istället får jag försöka uttrycka min måttligt sarkastiska humor i text. Och alla som någonsin läst vad jag skriver vet ju hur ypperligt det går. Sarkasm säljer nu för tiden och med tanke på hur bra det går för mig blir jag snart publicerad. Det känner jag på mig....okej, det är fult att ljuga; min låtsasvän Dug berättade det för mig. Han är rätt bra på att förutspå saker, men han använder det aldrig till något gott. För att gå tillbaka till huvudspåret, serier kontra text så är jag alltså snarare Robert Downey Jrs karaktär i Zodiac än Jake Gyllenhals. Ni som gillar film förstår. Så, medan ni går och tittar på den riktigt spännande Zodiac för att lära känna mig bättre, går jag och tränar på att teckna. Deal? Pussoar 

Oh yeah, I used to know Quentin...He's a real...He's a real Jerky.


ikväll, sen är jag fri


från emmaboda

till louisiana

Sen vill jag komma hem och dricka Sangria i en park
och sjunga med Robert Smith om allt vi inte är

att tynga ner något i oerhört positivt bemärkelse



RSS 2.0