Adventureland

En film. En underbar sådan. Adventureland. En film som fick mig att älska nuet. En film som fick mig att älska tivolin. En film som fick mig att älska dilemman. Adventureland. En film som fick mig att älska Lou Reed. (Varför har jag inte lyssnat så mycket på Lou Reed förut?) En film som fick mig att älska åttiotalet.

Jag kan lugnt konstatera att den är en feelgood-film i klass med "Nick & Norah's Infinite Playlist". Dock inte i klass med "Garden State", där har den alldeles för mycket att uppnå. Men den är ändå en av årets bästa filmer, fastän jag nu sett den så sent inpå året.

Jag härmade honom för en dag

Just det, ja. Mötte Markus Krunegård på stan idag. Lite häftigt. Han hade luvan nerdragen. Jag förstår honom verkligen. Jag provade att dra ner luvan när jag gick hem idag. Jag mötte flera personer som skulle hälsat på mig i vanliga fall, men det gjorde de inte. Det var rätt skönt att prova på. Jag såg säkert ut som en galen stalker, men det var det värt. Att dölja sin identitet för en dag. Förresten så döljer jag min identitet här. Här vet ingen vem jag är - än. Hoppas att jag ser Krunis oftare på stan också, det är rätt häftigt (som sagt vad).

 

Håll hoppet uppe (wow, snart jul!) och mycket pussar och kramar!

 

Coverklimax?

farlig kärlek

vi lekte rysk roulette och det klickade i evigheter.

Andrew Warhola sade det


141209

Tyvärr inga chiffer
jag hoppas jag inte lurat dig
Chiffer går inte ens att rimma på.

RSS 2.0